Library

Рысбаева Ж.Ж. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру

Оқулықта мейрамханалар, кафелер, және т.б. қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары саласыныңтүрі, типтері мен кластары және сауда бөлмелерінде кызмет көрсетуді ұйымдастыру үрдісі жазылған. Тағамдар мен сусындарды ұсынудың негізгі әдістері және оларды тұтыну мәдениеті қамтылған. Мейрамханалардатұтынушыларға күнделікті қызмет көрсету және банкеттер мен қабылдауларға қызмет көрсету формалары мен әдістері көрсетілген. Мейрамхана, бар, дәмханаларда сондай-ақ қонақ үй мейрамхана шаруашылықтарында қызмет көрсету үрдісін ұйымдастырудың ерекшелікгері де қамтылған. Мәдени, әлеуметтік шараларға қатысушыларға, шет ел қонактарына, көліктерде және т.б. қызмет көрсетудің негізгі ережелері мен талаптары берілген. Осы оқулықта кез келген қоғамдықтамақтандыру кәсіпорындарында кызмет көрсететін заманауи маманға қажетті, қызмет көрсету техникалары мен дағдылары жазылған. Оқулықта қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының сипаттамасы, мәзір, залды қызмет көрсетуте дайындау, тұтынушыларды қарсы алу тәртіптері мен әдістер қамтылған.
Аталған оқулықжоғарғы оқу мен техникалықжәне кәсіптік білім беру орындарына арналған.
Новые поступления